SOLISTE MET SYMFONIE ORKEST  |  SOLO OPTREDEN MET ORKESTBAND  |  SALONORKEST WIENER MELANGE  |  VIOOL-PIANO DUO BON & POPOVA  |  VIOOLSCHOOLBON  |  BOEK DE GEVOELIGE SNAAR  |  FOTO'S  |  PERSBERICHTEN  |  DISCOGRAFIE  |  C.V.  |  ENGLISH  |  HOME
 



 

Discografie

1975  -  The Masterplayers met werken van Mozart
1982  -  Romantische Vioolsonates met de pianist Ronald Brautigam
1985  -  Caprice Charlotte - populaire single met werk van Schubert
1988  -  Vioolsoliste op de CD Cum Laude van Ekseption
1994  -  Vioolsolo´s op de CD Big Boy van Hans Dulfer (goud in Japan)
1995  -  Charlotte Bon & Wiener Melange met populaire werken in de stijl van het orkest van André Rieu
2008  -  Charlotte Bon Christmas Music
 






 
 
    DISCOGRAFIE


   
 


 
© Copyright 2022 Charlotte Bon. All rights reserved.